maanantaina, huhtikuuta 18, 2005

Hullujen päivät

Tuossa joskus viime viikolla eräs sihteeri-ihminen kysäisi, voisiko hänen poikansa kera luokkatoverinsa tulla tänne mun työsorvaamooni päiväksi työharjoitteluun.
Tokihan se mulle kävi päinsä ja nyt pojat ovat tuolla tekemässä jotain simppeliä.
Se mikä on ylläri, on että kyseessä on kaksi ala-asteen viidesluokkalaista! Kylläpä ne nuorna pistetään työelämän harjoitteluun. Herranen aika.

Oottekos koskaan huomanneet, että tuskin mikään saa ihmisiä niin sankoin joukoin liikkeelle kuin se, jos jotain saa ilmaiseksi? Ei ole oikeastaan mitään väliä sillä, että mitä saa, kunhan vaan saa.

Mulla oli täällä hetken hullut päivät, kun eräältä kampanja- ja hengennostatusristeilyltä jäi tähteeksi parisenkymmentä tuotekassia, eli ilmaista tavaraa! Hullut päivät tuli siis mieleen siitä, että tuotteet on pakattu keltaiseen Pasta Express-paperikassiin. Voi sitä kassien rapinaa. Hähä, jemmasin itselleni kolme kassia. Oon ilmaisen tavaran ylihamstraajapäällikkö.

Työläävästöni kevätsiivous sujuu just yhtä tahmeasti kuin kotiläävästönkin. Huomaan muutakin yhteneväisyyttä. Tännekin on kerääntynyt "tätä voi joskus tarvita"- tavaroiden säilytysjemmoja. Elämä ois paljon helpompaa ilman roinaa. Ja varsinkin "tätä ei sitten koskaan tarvittukaan"- kaman täyttämiä roskapusseja.

Nyt taidan intensiivisesti siivota ainakin tunnin. Hyvä minä.

3 Comments:

At 12:51 ip., Blogger marinadi said...

Ilmaisen tavaran himo on kieltämättä jännittävä piirre! Kaikenlaiset ilmaisnäytteet ovat kuumaa kamaa, vaikkei oikeasti todellakaan tarvitsisi kuukautissuojia, paria purkkatyynyä, itseruskettavaa voidetta tai pientä muropakettia. Ja kuinka paljon ilahduttaakaan lähikaupan synttäripäivän kahvia ja pullapitkoa -tarjoilu!

 
At 6:39 ap., Blogger Stello said...

Nukkekotiharrastajalle ilmaiskamat voivat olla pieniä aarteita, koska esim. näytteiden pakkaukset ovat yleensä normaalia pienempiä.. Ensin siis voi käyttää sen itse tuotteen, ja sitten jää vielä potentiaalista askartelumateriaalia käteen =D

 
At 8:27 ap., Blogger E.K. said...

Marinadi, täällä kun oli näitä kasseja jaossa (sisältönä kaksi aikakausilehteä, shamppoonäyte, kortsuja, sakset, jotain karkkinäytteitä, mainoshuivi... ) niin aikuiset ihmiset olivat tosiaan naama pitkänä kun kassit loppuivat ja jäivät ilman näitä elintärkeitä tarvikkeita ;)

Stello, nukkekoti.. ohhhh...
Mulla oli pienenä sellanen Lundby (?) nukkekoti kaikilla varusteilla, mm. sähkölampuilla.
Se oli hieno, mutta olen kyllä sitä mieltä, että täyden ilon siitäkin ois saanut irti vasta nyt isompana tyttönä:D

 

Lähetä kommentti

<< Home