lauantaina, huhtikuuta 23, 2005

Sisäinen karpelani

Voi horsma.
Sisälläni asunee räyhähenki, joka saa minut kirjoittamaan keskellä yötä panojuttuja tänne ja aamun tullen tämä sama räyhä asettaa karpelan riehumaan päähäni. Ja tietenkin kera pajavasaroiden ja laksatiivisten stimulanttien.

Mutta nyt mä täällä taas olen ihan kilttinä tätinä, häpeän yöllistä kirjoitustani, mutta en poista sitä, koska lasten ja humalaisten suustahan se totuus kuullaan? Olen siis oikeasti varsinainen panokone ja naimahirmu, mutta imitoin vaan kilttiä äiti-ihmistä. No ei vais, olen vähän levoton näköjään vieläkin.

Satuin eilen näkemään baarissa sellaisen ikivanhan tuttavani, joka kuului sellaisen tyttöviisikkoon ja oli ehdottamasti siitä porukasta sellainen typerin kana. Aika on kulunut ja vuodet vierineet ja eilen huomasin että tämä ihminen oli edelleen typerä kana.
Ainakin minusta oli vähän kummallista että monen vuoden jälkeen se huudahti mulle että "herranjumala mitä sulle on tapahtunut?". Minä siinä jo aloin selittämään jotain jostain henkiinjäämiskuvioista, että eihän mulla tässä oo ku jänteet päreenä ja jotain, mutta tämä tarkoittikin mun hiuksia. Olivat kuulemma tummemmat kuin 20 vuotta sitten. No älä?

Kovin on näköjään kummallista, ettei sitä aina ehkä olekaan punapää tahi maantienvärinen. Voi olla siis vaikka moottoritien värinen. Eh he he, oonks mäkin nyt haircut-bloggaja?

Nyt minä lähden apujoukkoineni kauppaan. Sikäli vaarallista touhua lähteä karpelan käynnin jälkimainingeissa, koskapa matkaan saattaa tarttua kaikkea perin kummallista. Kuten vaikka maksamakkaraa.

6 Comments:

At 2:53 ap., Anonymous Anonyymi said...

Thank you!
[url=http://uzyypvps.com/rfgb/wpqh.html]My homepage[/url] | [url=http://busgcafa.com/zaxj/ailu.html]Cool site[/url]

 
At 2:53 ap., Anonymous Anonyymi said...

Nice site!
My homepage | Please visit

 
At 2:53 ap., Anonymous Anonyymi said...

Great work!
http://uzyypvps.com/rfgb/wpqh.html | http://wxcyxfmf.com/ztid/tunt.html

 
At 5:11 ip., Anonymous Anonyymi said...

Well done!
[url=http://lvagjfuo.com/xzlb/adgl.html]My homepage[/url] | [url=http://xhhvilmv.com/freb/kksx.html]Cool site[/url]

 
At 5:11 ip., Anonymous Anonyymi said...

Nice site!
My homepage | Please visit

 
At 5:11 ip., Anonymous Anonyymi said...

Thank you!
http://lvagjfuo.com/xzlb/adgl.html | http://oauiraqn.com/yguc/xqnv.html

 

Lähetä kommentti

<< Home